dijous, 8 de setembre del 2022

WELCOME TO OUR CYCLING SCHOOL = BIENVENIDOS A NUESTRA BICIESCUELA = BENVINGUTS A LA NOSTRA BICIESCOLA

ENGLISH: This is a cycling school for adult people, who didn't learn how to ride a bicycle when they were children, or haven't cycled for many years.The SomBici cooperative is in charge of these courses: beginner, intermediate and advanced level. Please, watch the video.

ESPAÑOL: Esta es una biciescuela para adultos que no aprendieron a montar en bici de pequeños o que hace mucho tiempo que no pedalean. La cooperativa SomBici organiza estos cursos: iniciación, intermedio y perfeccionamiento. Por favor, miren el video.

CATALÀ: Aquesta és una biciescola per a gent adulta que no va aprendre a anar amb bici de petita o que no pedala des de fa molt temps. La  cooperativa SomBici ofereix aquests cursos: inici, mitjà i perfeccionament. Si us plau, mireu el vídeo.


0. Presentació de la biciescola from Bicibaix on Vimeo.


Cursos d'inici i mitjà (antic nivell 1): agafar l'equilibri sobre dues rodes i adquirir les habilitats bàsiques d'anar amb bicicleta sigui per l'ús que l'alumnat vulgui: superar un repte personal, sortir a passejar amb bicicleta per a fer exercici i salut o fer-la servir com a mitjà de transport econòmic per anar a treballar, comprar, etc.

Curs de perfeccionament (nivell 2): acabar d'assolir les habilitats bàsiques per circular amb bicicleta adquirides durant els cursos anteriors. Circulació amb bicicleta per dins de la ciutat, carril bici, calçada i carretera. Es comença molt a poc a poc per carrers peatonals, carrils bici i zones 30. En finalitzar el curs, la persona ha d'haver adquirit ja un domini de la conducció en bicicleta com el de la noia d'aquest video: https://www.youtube.com/watch?v=6Am4juIeCiE

Horaris i preus:  
http://www.sombici.cat/#!biciescola/c1y60


Contacte: cooperativa SomBici, tel. 626 456 674

Email: sombici@sombici.cat

Per veure millor com és el mètode per aprendre a anar amb bicicleta des del nivell inicial, consulteu el nostre tutorial de com ensenyar a anar amb bicicleta (nivells inici i mitjà agrupats en l'antic nivell 1): 
http://escolabicibaix.blogspot.com.es/2013_07_01_archive.html






Tutorial del nivell de perfeccionament (antic nivell 2 de perfeccionament i circulació per ciutat):
http://escolabicibaix.blogspot.com.es/2013/11/tutorial-del-nivell-2.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada